Home
i2i services
Train de trainer
team
i2i netwerk
Contactformulier
Contactgegevens
Sitemap


Rien van der Toorn, Msc

is oprichter van i2i. Hij studeerde Niet Westerse sociologie en deed onderzoek in Afrika en het Midden Oosten. Hij traint al bijna 30 jaar Nederlandse organisaties op het gebied van interculturele communicatie en geeft onderwijs aan internationale groepen bij verschillende onderwijsinstellingen. Hij verdiepte zich in de leefwereld van verschillende etnische groepen zoals Syriërs en Eritreeërs, is een expert op het gebied van de Afghaanse en Iraanse gemeenschappen, en spreekt dan ook vloeiend Farsi en Dari. Hij wordt gezien als een bruggenbouwer tussen uiteenlopende bevolkingsgroepen.

Sara Mohi

is mede-oprichter van i2i. Zij is afkomstig uit het Midden Oosten. Als intercultureel trainer en counselor helpt ze groepen en individuen verder in begrip van zichzelf, van hun (inter)culturele waarden, de Nederlandse samenleving en in een succesvolle integratie.

Rien en Sara hebben een acculturatie methode ontwikkeld die autochtone Nederlanders en Nederlanders met een migratie achtergrond helpt om te begrijpen welke waarden achter een cultuur kan leiden tot welke vormen van gedrag en communicatie. Daardoor voelt de nieuwkomer zich meer thuis en begrijpt de Nederlander zichzelf beter

 

Een beter begrip is het halve werk!

 

 

 

 

Top